Chrup chrup


Kolejny grillowy post, tym razem już nikt nie zapomniał robić zdjęcia. Cóż. Mówiłam jej, że wszyscy już robią takie tosty i żadna z nich rewelacja, ale się uparła, że ten przepis jest taki super.
OK, pewnie fajnie wygląda na grillu.
Na drugi dzień zrobiła sobie takie same tosty w opiekaczu. Mówił, że spoko dają radę, także możecie jeść.

Nerka! :)





Grillowane tosty


Wersja I

pieczywo (na zdj: chleb wieloziarnisty),
mozzarella,
suszone pomidory,
oregano, najlepiej świeże.

Wersja II

pieczywo, jw.
ser pleśniowy camembert,
suszona żurawina,
oregano, jw.
Masło czosnkowe

Wykonanie:

Podpiecz pieczywo na grillu z jednej strony. Następnie posmaruj drugą stronę masłem, ułóż ser i resztę dodatków. Piecz do czasu, gdy ser lekko się rozpuści. Uważaj, łatwo jest przypalić spód grzanki. Smacznego :)

0 komentarze:

Prześlij komentarz

 
  • Wykipiał mi makaron © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes